Franciscus-concert voor stichting de Ruggesteun

Op 2 December ( 1e Advent) zal er een Benefietconcert gegeven worden ten bate van onze eigen Meerssense Voedselbank oftewel Stichting Ruggesteun.

Martin Hurkens
Niemand minder dan Martin Hurkens ( Winnaar Voice of Holland) zal tijdens dit Concert zijn opwachting maken. Maar ook het Meerssens Mannenkoor, Jongerenkoor Song of Joy en organist Rob Waltmans zullen acte de présence geven. Het beloofd een mooi spektakel te worden.

Donatie voor de Ruggesteun
Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is weliswaar gratis doch wordt een vrijwillige financiële bijdrage/donatie verwacht ter ondersteuning van de activiteiten van Stichting Ruggesteun. Na afloop van het concert is er een gezellige nazit bij “De Proosdij”

Lees vorig bericht

Stolpersteine initiatief in Meerssen

Lees volgend bericht

Gemeente sluit caravan voor half jaar