Kaartverkoop buutefestival Ulestraten

Vrijdag 1 februari 2019 organiseert het Steuncomité van de Koninklijke Fanfare Concordia een buuttefestival. In een sfeervol ingerichte zaal van gemeenschapshuis D’n Huppel presenteert meester-buuttereedner Gilbert Petit om 20:00 uur het Buuttefestival in Ulestraten. In een gevarieerd programma zullen Raymond Clement, Henrie van Geneijgen, Tjeu Houben, Hans Keeris, Hub Stassen en een verrassingsoptreden uw lachspieren laten werken en de tranen over uw wangen laten rollen. Afgewisseld met live muziek, van de Kuutekapel en afsluitend met muziek tot in de late uurtjes, staan wij garant voor een onvergetelijke avond.

Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar op woensdag 12 december vanaf 19:30 uur in Gemeenschapshuis D’n Huppel (biljartruimte) te Ulestraten. Tijdens de voorverkoop worden maximaal 6 kaarten per persoon verstrekt. OP = OP. De kosten voor deze niet te missen avond zijn € 15,00 p.p.

Lees vorig bericht

Oud-wethouder Houben te gast in Uitgelicht

Lees volgend bericht

Stolpersteine initiatief in Meerssen