Oud-wethouder Houben te gast in Uitgelicht

In de nieuwe aflevering van het programma Uitgelicht blikt oud-wethouder Guido Houben terug op zijn periode als wethouder in de gemeente Meerssen. Het is de eerste keer dat de nieuwe wethouder van Gulpen-Wittem na zijn ontslag in het openbaar zijn verhaal gaat doen.

Diverse zaken
Zo komen diverse dossiers voorbij die de mensen nog altijd bezig houden,  zoals onder andere het dossier de Proosdijschuur waardoor hij zijn ontslag indiende en het opstappen van wethouder Cortenraede. Cortenraede nam begin dit jaar als wethouder ontslag, nadat zij zich in de steek gelaten voelde door de VVD en de toenmalige collegeleden van Rijswijk, Houben en burgemeester Clermonts.

Begroting
Naast de oud wethouder schuift ook oud-fractievoorzitter van de VVD René van Beekum aan. Met hem kijkt Uitgelicht naar de begroting zoals deze in november is aangenomen door de gemeenteraad.

Uitgelicht wordt vanaf zondag 25 november 08:00 uur tot woensdag 28 november 00:00 uur, ieder uur na meer actueel uitgezonden.

Lees vorig bericht

“Integriteit” website Boskant tijdelijk offline

Lees volgend bericht

Kaartverkoop buutefestival Ulestraten