Presentatie kunstwerk ‘Aigle’

Op zaterdag 1 december vanaf 14.30 uur vindt in café Regina aan het Sint Agnesplein 3 in Bunde de presentatie plaats van het kunstwerk ‘Aigle’. Het kunstwerk van de hand van Maarten Vaessen werd onlangs geplaatst op de rotonde Fregatweg/Meerssenhovenweg.

Na het welkomstwoord door wethouder Kunst & Cultuur Jan Gulikers en ontvangst met koffie en vlaai zal Maarten Vaessen een presentatie houden over de totstandkoming van zijn werk. Rond 15.30 uur wordt het kunstwerk ter plekke op de rotonde Fregatweg/Meerssenhoven-weg bezichtigd. Gezien de geringe parkeermogelijkheid en de verkeersdrukte bij de rotonde wordt u verzocht zo veel mogelijk te carpoolen of per fiets naar de rotonde te gaan. Vanaf 16.00 uur is er een afsluitende bijeenkomst met aangeklede borrel in café Regina.

Heeft u interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Meld u dan aan bij Ankie Bijstra per e-mail: ankie.bijstra@meerssen.nl 

 

Lees vorig bericht

Gemeente sluit caravan voor half jaar

Lees volgend bericht

Sint en Piet komen naar de weekmarkt