Blunders Proosdij: “fractievoorzitters trokken ook niet aan de bel”

Alle fractievoorzitters van de vorige gemeenteraad hadden al eerder kunnen zien dat de raadszaal er anders ging uit zien dan wat van tevoren was afgesproken. Dat is de conclusie van oud-fractievoorzitter Rene van Beekum en oud-wethouder Guido Houben.

Kijkje gaan nemen
De fractievoorzitters zijn als presidium een kijkje gaan nemen tijdens de verbouwing van de proosdij. Toen was al zichtbaar dat het podium niet verwijderd was en de ruimte te klein was. “Het is wel bijzonder als de raad en raadsleden zelf gaan kijken en ook niet aan de bel trekken” Aldus oud-wethouder Houben in Uitgelicht.

Podium niet weggehaald
Tijdens de bouw van de proosdij en de raadszaal zijn blunders gemaakt. Zo zou er een podium afgebroken moeten worden in De Proosdij. Dit is niet gebeurd. Bij de omgevingsvergunning heeft de ambtenaar verzuimd, de afspraken gemaakt met de gemeenteraad in 2016, in de vergunning mee te nemen. Het gevolg van deze wijziging is, dat er geen raadsvergaderingen gehouden kunnen worden in De Proosdij.

Lees vorig bericht

Zingen met Harry Palmen

Lees volgend bericht

Voetbaluitslagen zondag 25-11-2018