Meersje tege kanker krijgt vervolg

Twintig enthousiaste Meersenaren gaan de strijd aan tegen kanker. Zij gaan op 6 juni 2019 de Alpe d’Huez lopend of fietsend bedwingen. Hierbij is het doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor kankeronderzoek.

Met de fiets of lopend tegen kanker
Afgelopen zaterdag kwamen de deelnemers bij café Giesen op Raar bij elkaar om te bespreken hoe men dit karwei gaat aanpakken. De twintig deelnemers gaan, of lopen of met de fiets, de berg omhoog. Om te weten hoe het een en ander gaat tijdens en voorafgaand aan de tocht kregen zij door Henry Eikenboom uitgelegd hoe het een en ander gaat om uiteindelijk het doel te bereiken.

Vervolg van afgelopen jaar
De bijeenkomst is een vervolg op de actie Meersje tege kanker van afgelopen zomer. Toen liepen Henry Eikenboom, Wil Paulus en Juliette Luijten twee keer de Alpe d’Huez omhoog. Zij haalden samen met hun team €16.000 op. Nu is het de bedoeling dat het nieuwe team gezamenlijk €42.000 gaat ophalen voor het kankeronderzoek. Mensen die de aktie Meersje tege kanker willen steunen kunnen dit doen via: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Meersje-tege-kanker-deil-twj–

Lees vorig bericht

Asfalteringswerkzaamheden Waterval

Lees volgend bericht

Team Meersje tege kanker 2.0