Camping de Boskant niet eens met dwangbevel

De eigenaren van Camping de Boskant zijn het niet eens met het dwangbevel dat ze hebben ontvangen over de nabetaling van toeristenbelasting. Het gaat om een bedrag van € 3500,-. De Camping heeft al meer dan vijf jaar een conflict met de gemeente.

Geen communicatie mogelijk met gemeente
Volgens de adviseur van de eigenaren is inhoudelijke dialoog met de gemeente onmogelijk. Volgens hem had portefeuillehouder Volders eerder aangegeven dat de aanslag van deze toeristenbelasting onzinnig en absurd was. Dit statement is nooit weerlegd of tegengesproken door de gemeente, volgens de adviseur. Na het sturen van meerdere mails heeft hij nog steeds geen reactie ontvangen. Adviseur Meertens is van mening dat de invordering onrechtmatig is opgelegd.

Gesprekken rondom het dossier de Boskant
Wel heeft de gemeente als eis gesteld als de alom bekend website uit de lucht is, alsnog aan tafel te willen om tot een afronding te komen. Deze gesprekken zijn inmiddels wel gaande.

 

Lees vorig bericht

“Oud-wethouder Cortenraede vertelde niet het eerlijke verhaal”

Lees volgend bericht

Meer Vandaag voor de Ruggesteun afl 2: het Meerssens Mannenkoor