Kerstnieuws van IVN Jeugdgroep gemeente Meerssen

De Jeugdgroep van IVN Meerssen gaat kerststukjes maken. Ieder kind mag zijn eigen gemaakte kerststuk mee naar huis nemen! Een natuurlijk kerstcadeautje maken voor je ouders of oma en opa is toch geweldig! Heb je zin om met ons mee te doen? Heb je inspiratie om van natuurlijke materialen iets creatiefs te maken? Kom dan op zaterdag 8 december 2018 naar het IVN-lokaal in de Proostenkelder in Meerssen. Daar gaan wij mooie kerststukjes maken.

Marie-José Steyns zal ons daarbij met raad en daad bijstaan. Natuurlijke materialen: dennentakjes, hulst en kerstversieringen zijn voldoende aanwezig. Je mag ook eigen natuurschatten in je kerststuk verwerken of je zelfgemaakte kristal. Zorg dat je op tijd bent zodat wij snel kunnen beginnen!

Wij starten op zaterdag 8 december om 9.30 uur in de Proostenkelder achter de basiliek van Meerssen. Om 12.00 uur zijn de kerststukjes klaar en is de bijeenkomst afgelopen. Deze sfeervolle Kerst-inn mag je beslist niet missen!

Lees vorig bericht

Op stap in het Beneden-Geuldal

Lees volgend bericht

IVN jeugdgroep gemeente Meerssen kan nog nieuwe leden gebruiken