Op stap in het Beneden-Geuldal

Op zondagmiddag 9 december organiseert Stichting het Limburgs Landschap een excursie door het natuurontwikkelingsgebied Meerssenerbroek en het aangrenzend hellingbosgebied De Dellen. Speciale aandacht voor natuurontwikkeling en natuurlijk voor winterse zaken.

Namens de natuur uw gastheer
De excursie start op zondagmiddag 9 december om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Uitspanning De Nachtegaal, Gemeentebroek 6 te Meerssen. De excursie is gratis en duurt ongeveer 2 uur. Denk aan stevige schoenen (of laarzen) en eventueel regenkleding. In verband met de aanwezigheid van halfwilde koeien in het natuurgebied mogen honden niet mee met deze wandeling.

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Henk Heijligers.

 

Lees vorig bericht

Breng jeugdzorg terug bij de provincie

Lees volgend bericht

Kerstnieuws van IVN Jeugdgroep gemeente Meerssen