Kerstconcert van het Meerssens Mannenkoor

Op zaterdag 15 december a.s. om 19.30 uur geeft het Meerssens Mannenkoor zijn jaarlijks kerstconcert in de kerk van Rothem. Aan dit concert wordt tevens medewerking verleend door het Basilicakoor Meerssen, het Limburgs Strijkkwartet en organist Rob Waltmans.

Het Basilicakoor Meerssen is een gemengd kerkelijk zangkoor dat zich met plezier en toewijding inzet voor de geloofsgemeenschap van Meerssen en omgeving. Sinds 1997 staat het koor onder leiding van dirigent Claudia Kranen. Het wordt op de piano begeleid door Rob Waltmans. Het koor zingt een uitgebreid repertoire dat bestaat uit klassieke en eigentijdse liturgische koorwerken. Door zijn zang en presentatie heeft het koor veel faam verworven in de regio.

Het Limburgs Strijkkwartet bestaat uit Michel Awouters (viool), Veronique Henderix (viool/altviool), Bérénice Awouters (viool) en Willem Awouters (cello). Allen vertegenwoordigers van één grote muzikale familie!

Rob Waltmans is sinds 1964 organist aan de Basiliek in Meerssen. Hij geeft concerten in nagenoeg alle landen van Europa en verleende verder zijn medewerking aan diverse cd’s en aan opnames voor radio en tv.

Het Meerssens Mannenkoor staat zoals gebruikelijk onder leiding van Ger Franken en wordt op de piano begeleid door Leon Dijkstra.

Na afloop van het concert is er een gezellige nazit in Gemeenschapshuis De Koel in Rothem, met voor ieder gratis kerstbrood en een kop koffie of thee. De entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. U bent van harte welkom!

Lees vorig bericht

Duitsers met drugs aangehouden in Meerssen

Lees volgend bericht

Gemeentebestuur blij met beslissing MAA