Koninklijke onderscheiding voor Ger en Mariet Kerckhoffs uit Moorveld

Zondagmiddag reikte burgemeester Clermonts-Aretz twee Koninklijke Onderscheidingen uit aan Ger Kerckhoffs en Mariet Kerckhoffs-Bocken uit Moorveld. Ze zijn beiden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking gebeurde tijdens de jaarlijkse Caeciliamiddag van Harmonie Sint Caecilia Geulle.

Ger Kerckhoffs
Ger Kerckhoffs is sinds 1971 lid van Buurtvereniging Waalsen. Als die jaren is hij ook actief vrijwilliger bij deze buurtvereniging. Sinds 2001 is Kerckhoffs bestuurslid van Harmonie Sint Caecilia Geulle. Hij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud van de instrumenten. Van 2006 tot heden is Kerckhoffs vrijwilliger bij Seniorenvereniging Waalsen ‘76. Sinds 2006 is Kerckhoffs ook nog vrijwilliger bij Verzorgingshuis Avé Maria in Geulle. Hij ondersteunt hier bij dagactiviteiten en begeleidt ouderen van en naar de kapel. Daarnaast helpt hij bij excursies.

Mariet Kerckhoffs-Bocken
Mariet Kerckhoffs-Bocken is sinds 1978 vrijwilliger en bestuurslid van Harmonie Sint Caecilia. Sinds 2004 is Kerckhoffs-Bocken vrijwilliger en secretaris van het Limburgs Vrouwennetwerk Zij-Actief, afdeling Moorveld. Van 2006-2016 was Kerckhoffs-Bocken secretaris van de Ondernemersvereniging Maaskant-Stein. Sinds 2015 is Kerckhoffs-Bocken vrijwilliger van Seniorenvereniging Waalsen ’76. Vanaf 2016 is Kerckhoffs-Bocken vrijwilliger bij de Wereld Winkel in Stein.

Voor foto’s: zie rubriek meer gezien.

Lees vorig bericht

Kunstenaar Maarten Vaessen presenteert kunstwerk ‘Aigle’

Lees volgend bericht

Voetbaluitslagen zondag 02-12-2018