Scouting Geulle brengt het vredeslicht

Het vredeslicht wordt jaarlijks ontstoken in Bethlehem door een kind en daarna verspreid door kinderen over de hele wereld. Zo ontstaat er al meer dan 25 jaar vlak voor Kerstmis vanuit dat ene kleine vlammetje een oceaan van licht. Voor even vormen die vlammetjes samen een vuurtoren, die in het donker ons de weg wijst naar de vrede.

Scouts zorgen vanaf het begin van de actie voor de verspreiding tot in de kleinste dorpen. De leden van Scouting Geulle gaan het vredeslicht op zaterdag 22 december ophalen in Utrecht. Dit vredeslicht willen wij graag met u delen, zodat wij samen een keten van licht vormen, als teken van vrede en vriendschap.

Onze scoutinggroep opent haar deuren om u te ontvangen op zaterdag 22 december van 19.00 – 21.00 uur. Het adres is Hulserstraat 17 te Geulle.

Om het vredeslicht te ontvangen raden wij u aan om zelf een lantaarn of iets dergelijks mee te nemen om het licht makkelijk te vervoeren. Natuurlijk kunt u zelf een kaars of waxinelichtje meenemen, maar deze kunt u ook bij onze scouting krijgen, tegen een kleine vergoeding.

Wij hopen u op deze dag te mogen ontvangen. Heeft u nog vragen, dan kunt u deze stellen via vredeslicht@scoutinggeulle.nl.

Scoutinggroep Geulle

 

Lees vorig bericht

Opnieuw podium plek voor Gerrit Jan Grootheest

Lees volgend bericht

Ambtenaren: ‘een onhoudbare situatie en een onmogelijke opdracht’