Franciscus concert voor de Ruggesteun gehouden

Afgelopen zondag is in een sfeerrijke Basiliek van Meerssen een Benefietconcert gehouden voor de stichting Ruggesteun. Tijdens het concert traden het Meerssens Mannenkoor o.l.v. Ger Franken, Martin Hurkens, jongerenkoor Song of Joy o.l.v. Ruud Smeets en organist Rob Waltmans op.  Het aanwezige publiek kreeg een divers programma van verschillende muziekstijlen voorgeschoteld. Aan het einde van het concert kon iedereen een vrije gilt geven voor de Ruggesteun. Het Meerssens Mannenkoor komt tijdens de inzamelactie van Meer Vandaag voor de Ruggesteun de opbrengst van het Franciscusconcert aanbieden.

Franciscusconcert voor de Ruggesteun

Lees vorig bericht

Regiegemeente, fusie of zelfstandigheid: FOCUS start een enquete

Lees volgend bericht

Meer Vandaag voor de Ruggesteun afl 3: Antoine over zijn kerstdagen