Basisschool de Triangel in finale KVL

“Alles geit noe aan de kant” is de titel van de sjlager van BS de Triangel uit Ulestraten. Vrijdagochtend kwam het verlossende nieuws. De school is doorgedrongen tot de finale van het  Kinger Vastelaoves Leedsjeskonkour 2019.

KVL kwam zelf het nieuws brengen
Vertegenwoordigers van het KVL kwamen naar de school om het nieuws te  brengen. De aanwezige kinderen vonden het spannend. Uiteindelijk mochten twee leerlingen het papier van het bord scheuren en daar stond finale op. De finale wordt op 10 februari 2019 in Heel gehouden.

Gaston Jacobs
Het lied, geschreven door oud LVK winnaar Gaston Jacobs, is een swingende oproep aan alle carnavalisten om die dagen eens de gsm aan de kant te leggen en zich te storten in het carnavalsgewoel.

Lees vorig bericht

Norah en Yarah Mukanga lanceren Dance-app

Lees volgend bericht

Scouting Geulle brengt Meerssen het vredeslicht