Norah en Yarah Mukanga lanceren Dance-app

Foto: archief meer vandaag

De dansende tweeling Norah en Yarah Mukanga uit Meerssen hebben vanaf afgelopen woensdag een eigen dance app, Dance with us !

‘Everybody can Dance’
De dames behaalden ruim 4 jaar geleden de finale van ‘Everybody can Dance’, een dansshow van RTL4. Sindsdien is de danscarrière van beide dames in een stroomversnelling geraakt. Ook het jongste zusje Rosa is intussen besmet met het dansvirus van beide dames.

Hoogtepunt
Afgelopen jaar waren de drie dames te zien in verschillende Nederlandse en buitenlandse talkshows, met als hoogtepunt ‘The Ellen Show’ van de bekende Amerikaanse talkshowhost  Ellen Degenderes. Ook dansten de dames mee tijdens een concert van Justin Bieber.

Gratis te downloaden
Vanaf nu kan iedereen Norah en Yarah bewonderen in een dance-app. In deze app leren beide dames u een aantal dancemoves en kunt u zelfs op uw telefoon of tablet samen met een van beide dames meedansen. De app is gratis te downloaden.

 

Lees vorig bericht

Jongeren denken mee over armoedebeleid

Lees volgend bericht

Basisschool de Triangel in finale KVL