Bridgespelers uit Bunde halen mede 70.000 euro op

Dankzij de inzet van bridgespelers in de Auw Kerk in Bunde is in de maand november 70.000 euro opgehaald voor Unicef. Bijna vijfduizenden bridgespelers, waaronder die uit Bunde, hebben zij dit record bedrag kunnen ophalen. Met dit bedrag kan UNICEF kinderen op de vlucht helpen. Wederom steunde de Nederlandse Bridgebond de UNICEF Bridgedrive, waardoor nog meer bridgespelers meededen.

Hartentroef voor UNICEF
In de maand november, verspreid over meerdere weekenden, werd dit jaar voor de vijfde keer de ‘Hartentroef voor UNICEF’ bridgedrive georganiseerd. Bridgeclubs door het hele land zijn gaan bridgen om geld in te zamelen voor UNICEF, om zo meer kinderen onderwijs te bieden. Op 25 november organiseerden UNICEF-vrijwilligers in Bunde de bridgedrive. Met bijna vijfduizend deelnemers was de jaarlijkse bridgedrive een groot succes door heel Nederland, en zelfs op Aruba.

Lees vorig bericht

Tweede Kerstdag Kerstwandeltocht in Geulle

Lees volgend bericht

Santa’s Run trok voorbij