Gouden bruidsparen ontvangen door de gemeente

15 echtparen die in 1968 elkaar het ja-woord gaven, zijn door de burgemeester en de wethouders Gulikers en Heuschen, ontvangen in de bedrijfskantine van het gemeentehuis in Meerssen.

Het bertrof de gouden bruidsparen Smeets-Muijters, Ummels-Ramakers, Dassen-Baltussen, Smeets-Muijtens, Corteraad-Mol, Stevens-Kools, Wijhne-Gulikers, Montulet-Peusman, God-Pluis, Carise-Wijler, Geraads-Mobers, Jacobs-Rogiers, Hanssen-Goessen, Hoeberichts-Smeets, Dekkers-Bouwens, Alofs-Luijten.

Na een welkomstwoord en ontvangst werd er genoten van koffie en vlaai. De burgemeester haalde herinneringen met de bruidsparen op en droeg wethouder Gulikers een aantal liederen voor. Daarnaast werden er gezamenlijk hits uit 1968 gezongen.

Gouden bruidsparen gehuldigd door de gemeente

Lees vorig bericht

Ontmoetingspunt De Ketel bestaat 5 jaar

Lees volgend bericht

Kerstwensboom op het marktplein in Geulle