Kerstwensboom op het marktplein in Geulle

Evenals voorgaande jaren wordt er op het Marktplein in Geulle weer een Kerstwensboom geplaatst. Op vrijdagavond 14 december zullen enkele mensen van de Scouting Geulle behulpzaam zijn bij het aanbrengen van de verlichting.

Op woensdag 19 december om 10.00 uur zijn het de kinderen van groep 1 t/m 4 van basisschool Ondersteboven die dan hun zelfgemaakte kerststerren in de boom komen aanbrengen. De versiering wordt aangevuld met de wenswensen, ingebracht door de ondernemers van Geulle die bijna allen mee werken. Het blijkt dat ook de Kerstman langs komt en een paar liederen op zijn tuba ten gehore zal brengen. Geweldig dat uit diverse stromingen binnen ons dorp zo samen kunnen werken.

Kom gerust op 19 december mee genieten van deze happening. De koffie en thee staan klaar.

Prettige kerstdagen gewenst door Buurtnetwerk Geulle.

Lees vorig bericht

Gouden bruidsparen ontvangen door de gemeente

Lees volgend bericht

Tweede Kerstdag Kerstwandeltocht in Geulle