Tweede Kerstdag Kerstwandeltocht in Geulle

Wil jij op tweede kerstdag eens iets actiefs doen samen met je gezin, familie of vrienden? Kom dan naar het prachtige Geulle en ontdek één van de mooiste dorpen van Zuid-Limburg! Tijdens de wandeling kun je genieten van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en uiteraard zijn er ook smakelijke pauzes voorzien door buurtvereniging Oostbroek.

Je kunt tussen 8 uur ’s ochtends en 1 uur ’s middags vertrekken vanaf het sportcomplex van de Geulsche Boys (Andreas Sauerlaan 31 in Geulle) en kiezen uit routes van 5 en 10 kilometer. Voor de doorgewinterde wandelaars onder ons zijn er wandeltochten uitgezet van 15, 20 en 25 kilometer. Voor deze wandelingen kun je starten vanaf 8 uur tot 12 uur ’s middags bij het sportcomplex van de Geulsche Boys, waar ook de aankomst gepland is.

De tocht brengt je op de mooiste plekjes van Geulle en de diversiteit van de route laat je de prachtige omgeving van alle kanten zien. Bedenk je dus niet en wandel gezellig mee op tweede kerstdag. Tot dan!

Meer info; www.buurtoostbroek.nl

Lees vorig bericht

Kerstwensboom op het marktplein in Geulle

Lees volgend bericht

Bridgespelers uit Bunde halen mede 70.000 euro op