Smikkeltocht wandelen en proeven ondanks regen

Afgelopen zondag heeft de jeugdfanfare St. Martinus uit Geulle de jaarlijkse Smikkeltocht georganiseerd. Deelnemers konden zich van te voren aanmelden door het kopen van kaarten. Ondanks de regenbuien waren velen gekomen om en te lopen en te proeven van onder andere mosterdsoep, glühwein, kookworst en nog veel meer. Aan het einde van de tocht kwamen de lopers aan bij de Kollekamp waar het combo van Mario Biesmans zorgde voor de sfeermuziek. De organisatie had gezorgd voor voldoende schuiltenten tegen de regen.

Smikkeltocht jeugdfanfare Sint Martinus 2018

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 9-12-2018: Gehele start- en landingsbaan MAA eerder van de baan- Enquete over toekomst gemeente- Meerssen maakt zich op voor kerst

Lees volgend bericht

Meer Vandaag voor de Ruggesteun afl 4: Stella Maris leerlingen maken kennis met de Ruggesteun