Goed voor Elkaar bijeenkomst

Vrijdag 14 december van 14.00-16.00 uur in D’n Huppel, Ulestraten, Regelmatig organiseren vrijwilligers en het Buurtnetwerk vrijdagmiddagen waarin we als inwoners van Ulestraten elkaar kunnen ontmoeten of voor de eerste keer kennis kunnen maken. Deze bijeenkomsten hebben daarnaast ook een informatief gedeelte over onderwerpen die ons allemaal aangaan.

Het thema is deze middag: burgerkracht
“Burgerkracht Limburg, werkt aan een Limburg waarin iedereen meedoet. Burgers zijn onze belangrijkste partners. Wij brengen burgers, gemeenten, organisaties, kennis- en onderwijsinstellingen samen. Het draait om verbindingen maken, samen optrekken. Elkaar kennen en begrijpen. Zo komen wij te weten welke behoeften burgers hebben. Zo komen wij tot de juiste oplossingen voor hun uitdagingen. Samen werken wij aan een Limburg voor iedereen! Over onze organisatie en onze aanpak willen wij u graag meer vertellen. Wij willen ook graag nader kennis maken met Goed voor Elkaar Ulestraten. Positieve gezondheid loopt als een rode draad door onze activiteiten”, aldus mevrouw Penders van Burgerkracht.

Positieve gezondheid is het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven. Dit werpt een heel ander licht op het begrip gezondheid: niet de afwezigheid van ziekte bepaalt of je gezond bent / je gezond voelt, maar de veerkracht die je hebt om daarmee om te gaan.

Er zal veel gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.
Wij hopen u weer in groten getale te mogen begroeten!
De koffie/thee en cake staan klaar.

Namens het buurtnetwerk, de ouderen adviseurs en vrijwilligers van Goed voor Elkaar: Corry Nelissen, Piet Schols.

Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons een of meerdere keren willen ondersteunen: meld u ter plekke aan of via 06-25 25 82 64

Lees vorig bericht

Meer Vandaag voor de Ruggesteun afl 4: Stella Maris leerlingen maken kennis met de Ruggesteun

Lees volgend bericht

Successen judoclub Bunde in Roermond en Geleen