Nieuw evenement Keersjmes in Meersje

Zaterdag 22 december vindt er voor de eerste keer Keersjmes in Meerje plaats. Op tal van locaties in het centrum van Meerssen worden tussen 12:00 uur en 17:00 uur voordrachten gegeven, miniconcerten gehouden, verhalen vertelt en een levende Kerststal uitgebeeld door ’t Zunneke.

Locaties
De locaties waar de bezoekers terecht kunnen zijn: Leopoldskerkje, Silly Days, Basiliek, Erfgoedhuis, Café de Keizer, Proosdy, Pasta Casa, La Fafayette, Café Bo, Goesting, Markt achttien, Jumbo, Gamma, Star Club, Guido Severijns, Michelle, Zeute Inval, Beukeloord en de Zonnestraal. Orgelman Polleke en het orkest Mulbac lopen door de straten van Meerssen. Vanaf 13.00 uur levende kerststal van Ut Zunneke onder de groene poort Bunderstraat 2.

Lees vorig bericht

Successen judoclub Bunde in Roermond en Geleen

Lees volgend bericht

Bedrijfskantine gemeentehuis voorlopig vergaderlocatie gemeenteraad