Successen judoclub Bunde in Roermond en Geleen

Op twee toernooien wisten de judoka’s van judoclub Bunde diverse ereplaatsen te behalen.

Limburgse kampioenschappen
Zondag 2 december deden vier judoka’s van Judoclub Bunde mee aan de Limburgse kampioenschappen voor jongens tot 10 en jongens tot 12 jaar. Levy Zureck, Lenn Peerbooms, Eric Lubbers en Jeroen Limbourg traden aan op de mat namens onze vereniging. Voor Levy en Lenn was het vooral belangrijk om ervaring op te doen, maar Eric en Jeroen moesten hun zilveren medailles van vorig jaar verdedigen of verbeteren. Eric Lubbers lukte het weer om tweede te worden en Jeroen Limbourg werd derde in zijn klasse.

BOG-judotoernooi Geleen
Zondag 9 december namen twaalf judoka’s van Judoclub Bunde deel aan het jaarlijkse judotoernooi in sporthal Glanerbrook in Geleen. Voor sommigen was het de eerste of de tweede keer dat ze deelnamen aan een groot judotoernooi.

Twee keer goud
Gijs Limbourg won twee keer goud bij de jongens tot 15 en bij de jongens tot 18 jaar. Eric Lubbers werd tweede, Tjodun Lubbers en Nino Lenaers behaalde een derde plaats en Katrina Bohler werd vierde.

Lees vorig bericht

Goed voor Elkaar bijeenkomst

Lees volgend bericht

Nieuw evenement Keersjmes in Meersje