Bedrijfskantine gemeentehuis voorlopig vergaderlocatie gemeenteraad

De raadsvergaderingen en raads-adviesvergaderingen worden voorlopig toch gehouden in de bedrijfskantine van het gemeentehuis totdat er een oplossing is gevonden voor de te kleine vergaderruimte in de Proosdij.

Samen op zoek naar een oplossing
Bij oplevering van de Proosdij bleek dat het oude podium niet was verwijderd en de vergaderlocatie hierdoor te klein is voor het huidige vergader-meubilair. De gemeente en de exploitant zijn samen op zoek naar een oplossing. Er wordt onder andere gekeken of kleiner meubilair soelaas kan bieden.

Andere locaties
Even is overwogen om de raadsvergaderingen op een andere locatie te houden. Zo zijn de algemene beschouwingen in december als proef in de Stip gehouden. Daar bleek dat de internetverbinding en het geluid van een slechte kwaliteit was. Daarom is nu gekozen om voorlopig te blijven vergaderen in de bedrijfskantine.

Livestream
Aangezien de bedrijfskantine niet erg groot is, wordt overwogen om bij grote toeloop een livestream-verbinding te maken naar het KCC, zodat geïnteresseerden daar de vergadering kunnen volgen.

Lees vorig bericht

Nieuw evenement Keersjmes in Meersje

Lees volgend bericht

Vierde publieksbijeenkomst wateroverlast Meerssen