Ontmoetingspunt de Ketel vierde vijf jarig bestaan

Vijf jaar geleden in het klein begonnen nu een voorbeeld voor de regio. Dit is de Ketel in Meerssen-West de afgelopen vijf jaar geworden. Veel mensen hebben de weg naar de Ketel gevonden en lieten dit afgelopen donderdag merken tijdens de festiviteiten. Initiatiefnemer Ed Kemmerling is een kijkje komen nemen en kon met eigen ogen aanschouwen dat de Ketel een eigen plek binnen de gemeenschap heeft verworven. Naast Kemmerling was Wonen Meerssen, de Rabobank en het gemeentebestuur een kijkje komen nemen. Diverse nuttige cadeaus werden aan de ketel aangeboden. De vrijwilligers van het eerste uur en nu kunnen met trots terug en vooruitkijken op een geslaagd ontmoetingspunt.

De Ketel viert vijf jarig bestaan

Lees vorig bericht

Wethouder Gulikers: gemeente niet onder strenger financieel toezicht

Lees volgend bericht

Netwerk van AED’s nog steeds onvoldoende