Papieren afvalwijzer 2019 kan in prullenbak

De papieren afvalwijzer 2019 voor de gemeente Meerssen en negen andere gemeenten uit Parkstad en Heuvelland, kan bij het oud papier. In totaal moeten 216.000 exemplaren worden vernietigd. Door een menselijke fout bij de drukker is een foutieve kalender gemaakt.

Tip van bewoners
Afgelopen week werd afvalverwerker Rd4 door bewoners getipt over de fout. Het bedrijf besloot daarom direct de bezorging te staken. Mensen die reeds een afvalwijzer ontvangen hebben, wordt verzocht deze weg te gooien.

Uiterlijk 31 december
Het bedrijf streeft ernaar om alle huishoudens uiterlijk 31 december een nieuwe afvalwijzer te bezorgen. De eerste exemplaren vallen komende week al in de brievenbus.

Lees vorig bericht

Stella Maris College start met Juupu

Lees volgend bericht

Scouting plaatst Kerstboom in Geulle