Geslaagde mix op de Harmonische kerstmiddag

De Harmonische winteravond is al jaren een gewaardeerde avond in december waarop leerlingen van Harmonie St. Caecilia Geulle hun eerste solo of ensemblespel op de bühne brengen.

Dit jaar kwam de vraag van buurtvereniging Hussenberg of het leerlingenorkest hun traditionele kerstmiddag kon opluisteren. De combinatie was geboren met als resultaat een mooie ontspannen muzikale zaterdagmiddag in Gemeenschapshuis de Kollekamp.

Vaste bezoekers van uitvoeringen van het leerlingenorkest van Harmonie St. Caecilia en de voor het orkest meer onbekende leden van buurtvereniging Hussenberg, gaven de leerlingen het verdiende applaus na hun uitvoeringen. Daarbij genoot iedereen van de opluchting en ontspanning bij de uitvoerende als een optreden verdienstelijk was afgerond.

Het slotakkoord van de middag was een optreden van het gehele leerlingenorkest onder leiding van dirigent Bart Van den Hof. Onder zijn aanvoering en geïnspireerd door de gezellige kerstsfeer gaf het orkest een goed concert, waarin de groei die zij doormaken duidelijk naar voren kwam. Leerlingen complimenten!

Dank aan allen die het spreekwoordelijke steentje aan deze middag hebben bijgedragen.

Lees vorig bericht

Meer Actueel 16-12-2018: De provincie verscherpt toezicht op financiën gemeente – Verdergaand onderzoek naar toekomst gemeente – 250 kerst mannetjes te koop aangeboden

Lees volgend bericht

Staande ovatie voor Kerstconcert Meerssens Mannenkoor