Eindstand inzamelingsactie: meer dan 9.000 producten en duizenden euro’s

Eén van de grootste inzamelingsactie georganiseerd door Meer Vandaag, voor de Ruggesteun, heeft meer dan 9.000 producten en vijfduizend euro opgeleverd. Aan het einde van de live uitzending van Meer Vandaag stond de teller nog op 6.000 producten. Door de grote toestroom van producten was het niet mogelijk om tijdens de uitzending de totale opbrengst te vermelden.

Groot-Meerssen was één
Ondernemers, verenigingen, college van Burgemeester en Wethouders, raadsleden, inwoners van groot-Meerssen en kinderen, kwamen massaal hun producten inleveren tijdens de live tv & radio uitzending vanuit zorgcentrum Beukeloord.

De balans op maken
De dag na de inzamelingsactie maakte Ludie Nijsten van de Ruggesteun de balans op. De totale opbrengst van de inzamelingsactie is: 9.222 producten en € 5000,- aan geld. Nog nooit zijn er bij de Ruggesteun zo veel producten binnengekomen.

 

Lees vorig bericht

Gaston Jacobs en de Kloomp in halve finale LVK

Lees volgend bericht

Hennepplantage aangetroffen en ontruimd in Bunde