Kerstwensen sieren de kerstboom in Geulle

Woensdagochtend kwamen de kinderen van groep 1 tot en met groep 4 van basisschool Ondersteboven naar het marktplein in Geulle. De kinderen hadden allemaal kerstwensen bij zich die zij op school op kartonnen kerststerren hadden geschreven. Toen de kinderen gearriveerd waren kwam de Kerstman met zijn tuba naar voren en speelde een aantal kerstliederen. Daarna nam wethouder en inwoonster van Geulle Marly Heuschen de microfoon en sprak de kinderen, belangstellenden en de mensen van het buurtnetwerk Geulle toe.

Na de toespraak gaf de wethouder het teken dat de kinderen de wensen in de kerstboom konden hangen. Zij deden dit nadat zij de wethouder vertelde welke wens zij in de boom hingen. Nadat alle sterren in de boom hingen mochten de kinderen een aantal cadeaus voor de school uitpakken. Daarna was het tijd voor een drankje en een stukje vlaai. Het buurtnetwerk organiseerde de Kerstwensboomactiviteit voor het vierde jaar en kunnen dit doen dankzij de steun van een vijftigtal ondernemers uit Geulle.

Kerstwensen sieren kerstboom in Geulle

Lees vorig bericht

Kijk terug: hoogtepunten inzamelingsactie Meer Vandaag

Lees volgend bericht

Carnavalsmarkt in de Kollekamp Geulle