Brand in rijwielzaak, politie zoekt getuigen

In de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 december is er brand geweest in een rijwielzaak aan de Bunderstraat in Meerssen. De politie zoekt getuigen die iets gezien of gehoord hebben over deze brand.

Sprake van brandstichting
De brand brak rond 04.00 uur uit en de gealarmeerde eigenaar van de winkel kon de brand zelf blussen. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. Bewoners van de boven de winkel gelegen woning, zijn door ambulancepersoneel onderzocht, omdat ze rook hadden ingeademd.

Informatie doorgeven
Mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek of iets gezien hebben rond het tijdstip van de brand, kunnen dit doorgeven aan de politie. Dit kan via 0900-8844 of via de tiplijn van M. 0800-7000.

Lees vorig bericht

Meer Kerst: Christmas parade, Kerststad en voorbereidingen op kerst

Lees volgend bericht

Kerstman bezocht de weekmarkt