Carnavalsmarkt in de Kollekamp Geulle

Noteer alvast! Op zondag 27 januari 2019, van 10.00 tot 14.00 uur vindt in gemeenschapshuis de Kollekamp, Heerenstraat 77 te Geulle een gevarieerde carnavalsmarkt plaats in een gezellige ambiance. Je treft hier (particuliere) verkopers met kwalitatief goede en originele (tweedehands) carnavalskleding, accessoires en decoraties aan. En dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Shop- en koopjesfanaten zorg dus dat je er (tijdig) bij bent om je slag te slaan! Wil je snel een betaalbare outfit scoren? Dan mag je dit zeker niet missen. De beurs van, voor en door Carnavalsvierders.

De toegang en parkeren is gratis!

Meer info of wil je hier ook een stand bel dan 06-512 49 705 of stuur een e-mail naar kollekamp@ziggo.nl Zie ook www.kollekamp.nl

Lees vorig bericht

Kerstwensen sieren de kerstboom in Geulle

Lees volgend bericht

Meer Kerst: Christmas parade, Kerststad en voorbereidingen op kerst