Merry Christmas in Rothem

Op vrijdag 7 december is op het Past. Geelenplein weer een grote, verlichte kerstboom geplaatst. Op deze vrijdagochtend gingen de Rothemse vrijwilligers Frans Slangen, Jan Loosveld, Henk Meyer, Roy en zoonlief Kyan Foppe, in samenwerking met Robert Hollanders, aan de slag om de kerstboom te plaatsen en te voorzien van verlichting. Vrijwilliger van het eerste uur, Jo Bischoff, ontbrak deze keer vanwege rugklachten. De moeite van deze mensen heeft zich geloond en het resultaat mag er weer zijn.

De aanwezigheid van deze Kerstboom in het centrum van onze kern Rothem, en specifiek in de onmiddellijke nabijheid van het gemeenschapshuis De Koel, basisschool De Lindegaerd en de Heilig Hart van Jezuskerk, levert een mooie bijdrage aan de Kerstsfeer in Rothem. Hierdoor wordt Kerstmis voor de inwoners, de gemeenschap en voorbijgangers intenser beleefd.

 

Lees vorig bericht

Vacature vrijwilliger begeleider Klik & Tik

Lees volgend bericht

Wensen sieren de kerstboom in Geulle