Vacature vrijwilliger begeleider Klik & Tik

Vind je het leuk om anderen te helpen en weet je zelf voldoende van computers af? Als begeleider Klik & Tik help je mensen bij het aanleren van computervaardigheden. Wij zoeken voor de donderdag van 10.00 tot 12.30 uur, een computervaardige vrijwillig(st)er die cursisten kan begeleiden bij Klik & Tik.

Van het aanzetten van de computer tot het typen van tekst. En van het downloaden, opslaan en verzenden van bestanden tot het vinden van de weg op internet. Ook wordt in de cursus aandacht besteed aan social media. Dit doe je wekelijks in onze bibliotheek. Ter voorbereiding doorloop je zelf de cursus Klik & Tik. Cursisten volgen de cursus individueel in eigen tempo, jij begeleidt indien nodig en beantwoordt vragen. Interesse? Mail naar a.quaedvlieg@bibliotheekmeerssen.nl

Lees vorig bericht

Haal nu je gratis boekstartkoffer

Lees volgend bericht

Merry Christmas in Rothem