Nieuwjaarswandeling IVN Meerssen

Zondag 6 januari bent u uitgenodigd voor onze traditionele Nieuwjaars wandeling, gevolgd door een gezellig samenzijn in de Proostenkelder.

Het wordt een wandeling van ongeveer 6km.  De organisatie staat niet in voor een modderloos parcours. Als u geen zin hebt om vuile schoenen te krijgen of bang bent om in de modder onderuit te gaan, bent u uiteraard toch welkom in de Proostenkelder vanaf ongeveer 15:30 uur om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Extra Informatie
We verzamelen om 14:00 uur op de parkeerplaats achter het station en starten daar voor een niet al te lange wandeling, gevolgd door een gezellig samenzijn in de Proostenkelder. U wordt er getrakteerd op glühwein of fris en wafels.

Wij hopen velen van u te ontmoeten
Contactpersoon: Jack Savelberg 06 12842320 en Yvonne Brounts 06 14401879

Lees vorig bericht

Komt brede school er nu wel of niet?

Lees volgend bericht

Harmonie Sint Agnes trapt 100 jarig jubileum af