Harmonie Sint Agnes trapt 100 jarig jubileum af

Met het Rabo Silvesterconcert op zaterdag 5 januari geeft harmonie st. Agnes uit Bunde de aftrap voor het 100 jarig jubileumjaar 2019. Aan het concert werkt de Belgische zangeres Belle Perez mee.

Valkenburg
Het concert dat om 20:00 uur begint, wordt in de Polfermolen in Valkenburg gehouden. De harmonie wijkt, vanwege het gebrek van een geschikte locatie in de gemeente Meerssen, uit naar Valkenburg. Tijdens het concert wordt het jubileumboek met een uitgebreide geschiedenis van 100 jaar St. Agnes, gepresenteerd.

Evenementen het hele jaar door
De Stichting Agnes100 heeft een jaarprogramma samengesteld dat niet alleen voor de inwoners van Bunde is, maar ook voor de mensen van de gemeente Meerssen en omgeving. Zo zijn er evenementen voor jongeren, voor de senioren, voor muziek liefhebbers, wereldacts met de Mnozil Brass, galavond met een speciaal voor St. Agnes, door een bekend componist, geschreven muziekstuk, optredens met bekende Limburgse artiesten, een ontbijt voor de gemeenschap Bunde, receptie en frühshoppen.

Lees vorig bericht

Nieuwjaarswandeling IVN Meerssen

Lees volgend bericht

ZijActief houdt een verrassingsavond