Man probeert meisje mee te lokken met snoep

Op vrijdagmiddag 28 december rond kwart voor vier heeft een jongeman een tienjarig meisje geprobeerd mee te lokken met snoep. Het voorval gebeurde aan de Pastoor Nicolaas Creftenstraat.

Fietsend naar haar toe
Het meisje was aan het fietsen waarna de man fietsend naar haar toe kwam en vroeg of ze een snoepje wilde. Het meisje antwoordde ontkennend en wilde doorfietsen. Hierop volgde de man haar en zei dat hij haar iets wilde laten zien.

Sneed haar de weg af
Het meisje vroeg hem haar met rust te laten maar de man sneed haar de weg af en wilde haar tegenhouden. Terwijl de man het meisje probeerde vast te pakken, gooide ze haar fiets neer en gaf de man een knietje. Op dat moment liet de man haar los en kon het meisje er vandoor gaan.

Foto: Stock

Lees vorig bericht

Nieuwe multimiljonair in gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Ramen bushokje bij station Meerssen aan diggelen