Jaarwisseling: vuurwerkoverlast, brandweer en feest

In de gemeente is de jaarwisseling hetzelfde verlopen als het voorgaande jaar. Er werd op oudejaarsavond geklaagd over vuurwerkoverlast en de brandweer moest twee keer uitrukken. Om middernacht was het feest.

War zone
Op Twitter en Facebook werd zelfs gesproken van een war zone in Meerssen. Hiermee werd het vuurwerk bedoeld dat vanaf 18:00 uur is afgestoken. Hondenbezitters klaagden over het feit dat er niet een rustpauze ingelast wordt zodat ze nog een keer in de avond ongestoord hun hond kunnen uitlaten. Om middernacht barstte het vuurwerk in alle dorpen los.

Twee meldingen
De brandweer moest twee keer in de gemeente uitrukken. De eerste keer was voor een containerbrand in het centrum van Meerssen. Daar aangekomen bleek er geen brand te zijn. Later op de avond was er een brand in Bunde. Hier ging het om brandende vuurwerkresten.

Lees vorig bericht

Clusterparochies hielden nieuwjaarsreceptie

Lees volgend bericht

Vlechten wilgentenen IVN Jeugdgroep gemeente Meerssen