Criminaliteitscontrole bij station Meerssen

Donderdagmiddag heeft de politie bij het station in Meerssen en in de Beatrixhaven een criminaliteitscontrole gehouden. Dit meldt politie Meerssen op Facebook.

Doel controle
Het belangrijkste doel voor de politie is de bestrijding van de criminaliteit. Verder wordt gecontroleerd op defecten aan het voertuig en openstaande boetes. Daarnaast  wordt gekeken naar mobiel banditisme gepleegd door internationaal rondreizende criminele bendes.

Gelijk de portemonnee trekken
Door de politie zijn bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, telefoneren tijdens het rijden, negeren van het rode verkeerslicht en overschrijding van de maximale toegestane snelheid. Een bestuurder kon gelijk zijn portemonnee trekken. Hij had nog een boete openstaan en moest deze direct betalen.

Foto: politie Meerssen

Lees vorig bericht

Wijkagenten op pad in het centrum

Lees volgend bericht

Voor de derde keer ingebroken bij golfclub