Wijkagenten op pad in het centrum

De wijkagenten Huub van der Wouw en Janno Groenveld hebben donderdag in het centrum van Meerssen de winkeliers bezocht. Dit meldt Groenveld op Twitter. De wijkagenten deden dit in het kader van het donkere dagen offensief.

Tips gegeven
Bij het bezoek aan de winkeliers hebben de agenten allerlei tips, omtrent het voorkomen van inbraak en veiligheid, gegeven. Tevens hebben zij de folder “Voorkom een overval” uitgereikt.

Donkere dagen
Het is nog steeds vroeg donker in deze tijd. De politie adviseert naast de winkeliers ook de burgers om ramen en deuren te sluiten, de gordijnen dicht te doen, licht te laten branden in huis. Daarnaast laat aan de voorkant en de achterkant een buitenlamp branden. Sluit ook bergingen en garages.

Lees vorig bericht

Gemeente Meerssen krimpt

Lees volgend bericht

Criminaliteitscontrole bij station Meerssen