Bezoekwerk de nationale Zonnebloem afdeling Meerssen

De Zonnebloem afdeling Meerssen heeft een bestand van 140 gasten, zijnde mensen met een fysieke beperking en-of mensen die eenzaam zijn of dreigen te geraken. 35 vrijwilligers staan klaar om gasten te ondersteunen, voornamelijk middels bezoekwerk en activiteiten in velerlei vormen.

De nationale Zonnebloem deed een oproep om in de week van 17 januari 2019 t/m 24 januari 2019 extra aandacht te besteden aan bezoekwerk. De Zonnebloem, afdeling Meerssen geeft hier graag gevolg aan.

Alle vrijwilligers zijn uitgenodigd om op donderdag 17 januari 2019 om 14.00 uur aanwezig te zijn in het etablissement Silly Days aan de Markt in Meerssen. Onder het genot van koffie, thee en een stukje vlaai worden de vrijwilligers uitgenodigd om in de genoemde week een bezoek te brengen aan een of meerdere gasten van de afdeling Meerssen.

Namens de Zonnebloem zullen de vrijwilligers bij het bezoek een attentie aanreiken aan de gast. Door de aanwezigheid en belangstelling van de vrijwilliger voor de gast krijgt de gast een goed gevoel.

Ook interesse om iets te willen betekenen binnen de Zonnebloem, afdeling Meerssen? Ongetwijfeld kan ook jij iets betekenen, neem geheel vrijblijvend contact op met:
Pieternel Sorel, voorzitter, mail: pienel5@hetnet.nl, tel. 043-3643428 of Jos Houten, bestuurslid activiteiten, mail: j.houten@ziggo.nl, tel. 043-67502234.

 

Lees vorig bericht

Woninginbraak bij afwezigheid bewoners

Lees volgend bericht

Jordie Van der Schoot weg bij SV Meerssen