ZijActief Moorveld filmavond ZijActief Limburg

Het is een van de populairste ledenactiviteiten van de afgelopen jaren: de ZijActief-filmavond! Zoveel mogelijk leden én vriendinnen gaan op dinsdag 12 februari 2019 genieten van de film ‘Mary Queen of Scotts’ om 19.30 uur bij Foroxity Filmarena Sittard-Geleen.

Programma
Vanaf 19.00 uur: Ontvangst met koffie/ thee en iets lekkers
19.30 uur: Filmvoorstelling
20.30 uur: Pauze met een drankje en iets te knabbelen
22.00 uur: Einde filmavond

Het verhaal is geïnspireerd op het bewogen leven van misschien wel de bekendste Schotse monarch, Mary Stuart. Saoirse Ronan vertolkt de rol van de charismatische Schotse koningin wier turbulente leven op het hakblok eindigt. Op haar zestiende trouwt Mary en wordt zij koningin van Frankrijk. Twee jaar later overlijdt haar man. De druk om te hertrouwen is groot. Daarom keert koningin Mary terug naar haar geboorteland Schotland om de troon op te eisen. Het land staat echter onder het bewind van de Engelse Koningin Elizabeth. De twee jonge koninginnen kijken zowel met angst als met fascinatie tegen elkaar op. Ze zijn rivalen op het gebied van macht en liefde.

Alle vrouwen uit Limburg zijn welkom; zowel leden van ZijActief Limburg als niet-leden. Leden betalen € 12, – en niet-leden € 15, -, inclusief een kop koffie of thee bij ontvangst, een consumptie in de pauze en wat lekkers. Aanmelden voor deze ZijActief-filmavond kan tot uiterlijk woensdag 23 januari 2019 bij Rosie Houben-Voncken, Heerenstraat 35, 6237 NB Moorveld. Je bent pas aangemeld als je eigen bijdrage is voldaan.

Kijk voor meer informatie op www.zijactieflimburg.nl.

Lees vorig bericht

Jaarvergadering Zijactief Moorveld

Lees volgend bericht

Een deel bewoners Beukeloord geëvacueerd