Berichtgeving evacuatie Beukeloord overdreven

Het voorval met de rookontwikkeling bij Zorgcentrum Beukeloord van vrijdagmorgen 11 januari, blijkt achteraf anders in elkaar in te zitten. De rookontwikkeling is niet ontstaan in het zorgcentrum, maar in een zorgappartement.

Pannetje op het vuur
Het gebeurde in een zorgappartement waar de bewoner een pannetje te lang op het vuur liet staan. Hierdoor ontstond de rookontwikkeling waardoor de hulpdiensten ingeschakeld werden. De bewoner zelf werd tijdelijk opgevangen in het zorgcentrum zelf, maar is alweer terug in zijn woning. Ook zijn enkele bewoners uit voorzorg in het restaurant van Beukeloord opgevangen, maar konden ook alweer vrij snel terug naar hun woning.

Zorgappartement
De zorgappartementen zijn appartementen gelegen in hetzelfde gebouw, maar waar de bewoners zelfstandig wonen en huren.

Lees vorig bericht

Inloopspreekuur cursussen in de Bieb

Lees volgend bericht

Creatief voor de vogels