Epilepsie Café Heuvelland

Ontmoet anderen, deel je verhaal, over leven met epilepsie
Op zaterdagmiddag 19 januari is weer een Epilepsie Café voor de regio Maastricht. Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom.

De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, ect. Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je.

Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn.
Bij voorkeur per e-mail: zuidoost@epilepsievereniging.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen.

Datum/Tijd
Zaterdag 19 januari 2019
14:30 – 16:30 (inloop vanaf 14:00)

Locatie
Academisch Ziekenhuis Maastricht
Terras Noord
Debyelaan 25, Maastricht

Meer informatie
De heer Henk Marell, telefoon 043 – 4082704 of 06 – 28233861

 

Lees vorig bericht

Eerste Cultuur café in 2019

Lees volgend bericht

Steenbreek: “steen eruit en groen erin”