Hangjongeren terroriseren sporthal en omgeving

Hangjongeren in de omgeving van de Molenveldweg in Meerssen terroriseren al geruime tijd de sporthal en omgeving. Niet alleen de MOP in Bunde, maar ook de MOP’s in de andere kernen van Meerssen ondervinden, naar nu blijkt, overlast door hangjongeren.

Vernielingen
Zo vinden er bijna wekelijks vernielingen plaats in de sporthal en het sportcafé. Sloten worden opengebroken, afval naar binnen gegooid, brand gesticht en ruiten ingegooid. Twee weken geleden werd een raam van het sportcafé ingegooid. In de nacht van zondag 13 januari was het opnieuw raak en werd een autoraam ingegooid. Uit de auto werd niets ontvreemd.

Angst

In de avonduren is de omgeving aan de Molenveldweg een vrijplaats geworden voor overlast veroorzakende jongeren, vaak van buiten Meerssen. Ook wordt er volop in drugs gedeald en mensen uit de omgeving worden soms geïntimideerd Ondank de inzet van de straatcoaches is de overlast er niet minder om geworden. Aldus omwonende aan Meer Vandaag.

 

Lees vorig bericht

Kerk opnieuw slachtoffer van koperdiefstal

Lees volgend bericht

SV Meerssen trainer van den Dungen verlengt contract