Huiskamerconcert voor noodlijdende speeltuin ST Joseph

Speeltuin St. Joseph in Meerssen-West heeft tienduizenden euro’s nodig voor het opknappen van hun topstuk, de grote glijbaan. De glijbaan is afgekeurd omdat hij niet meer voldoet aan de huidige veiligheidseisen. De kinderen, die de speeltuin bezoeken, zijn teleurgesteld omdat zij geen gebruik kunnen maken van de glijbaan. Een aantal initiatiefnemers gaan nu met een huiskamerconcert komen om zo iets te kunnen bijdragen aan de speeltuin.

Woonkamerconcert
Op 17 en 24 februari in de ochtend en middag kunt u bij Annemarie en Roy in de huiskamer komen luisteren naar dit concert, voor de speeltuin. Aanmelden kan via annemariekaanen@hotmail.com aanmelding is wel vereist. De entree is 10,- die geheel naar de speeltuin gaan. Er wordt veel verschillende soorten muziek gemaakt.

Vroeger
De speeltuin heeft al meerdere keren de glijbaan moeten aanpassen. In de beginjaren van de speeltuin had de glijbaan een open glijgoot. Uit veiligheidsredenen moest het bestuur de glijbaan voorzien van een dichte glijgoot. De speeltuin en zeker de glijbaan is bij zowel oudere gebruikers een mooie herinnering aan vroeger, maar ook de kinderen van vandaag missen de hoge glijbaan.

Lees vorig bericht

Auwd Prinse Gala Bung een topavond

Lees volgend bericht

Bunde Beweegt nieuwjaarswandeling