Meerssense Bed and Breakfast opgelicht

1Limburg meldt op hun site dat in mei 2018 een Bed and Breakfast in Meerssen is opgelicht door het oplichters duo Jan en Jolanda. Dit duo heeft in heel Nederland rekeningen niet betaald en moesten gisteren voor de rechter in Assen verschijnen.

Leefgeld
De eigenaresse van de Bed and Breakfast in Meerssen verteld aan 1Limburg dat het oplichters duo voor een nacht betaalde maar langer wilde blijven. Ze zeiden dat ze hun pasjes waren vergeten en dat ze niet konden betalen. Dit zouden ze op een later tijdstip doen. Ook vroeg het duo €500,00 leefgeld om te kunnen besteden. Hiervoor maakte de eigenaresse van de Bed and Breakfast een contractje op dat door de mannelijke helft van het duo werd ondertekend. Het geld is nooit overgemaakt en de totale schade werd uiteindelijk €900,00.

Aangeslagen
De eigenaresse van de Bed and Breakfast was zo aangeslagen door de oplichting dat zij ermee wilde stoppen. De zaak kwam aan het rollen toen een andere hoteleigenaar een verhaal over de eetpiraten op Facebook plaatse. “Daar was ik erg blij om, want ik voelde me zó dom, ik schaamde me dat ik deze mensen heb vertrouwd”, verteld de eigenaresse tegen 1Limburg. Justitie eist vier jaar celstraf voor de man en drie jaar celstraf voor de vrouw van het oplichters duo.

Lees vorig bericht

De Kloomp in tweede halve finale LVK

Lees volgend bericht

Poging tot inbraak in Meerssen