Gemeente koopt of huurt speeltuin het Romeintje niet

Tijdens de begrotingsvergadering is wethouder Marly Heusschen gevraagd om nog een poging te doen om in gesprek te gaan met de eigenaar van speeltuin het Romeintje. Dit gesprek heeft 15 januari plaatsgevonden. De uitkomst van het gesprek is dat de gemeente de speeltuin niet gaat huren of kopen. De vraagprijs van de eigenaar en de prijs die de gemeente wil betalen liggen te ver uit elkaar.


Ultieme laatste poging
Wethouder Marly Heusschen: “We hebben een ultieme laatste poging gedaan op verzoek van de raad, maar ook dit gesprek heeft helaas niet tot een oplossing geleid. We gaan nu op zoek naar een andere nieuwe plek waar de kinderen van Rothem kunnen spelen. “

Op zoek naar nieuwe speelplek
Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat de kinderen van Rothem kunnen blijven spelen. Zij gaan, samen met de werkgroep speeltuinen Rothem, op zoek naar een mogelijke nieuwe speelplek in Rothem.

Lees vorig bericht

Valse pakketbezorger troggelt geld af bij mensen

Lees volgend bericht

Hoeve Klinkenberg van bouwval tot pareltje