Stella Maris Cabaret 2019 ‘Well Done’ Nog één maand tot de voorstellingen

Nog exact één maand tot de voorstellingen van start gaan! Ook dit jaar is het weer een voorstelling die bol staat van live muziek, zang, dans en toneel. Met de titel ‘Well Done’ staat de show in het teken van de nieuwste trend op onderwijsgebied; namelijk het behalen van het zo fel begeerde certificaat ‘Gezonde School’. De catering biedt leerlingen en docenten in samenwerking met de Universiteit van Maastricht milieuvriendelijk kweekvlees aan, in plaats van de ongezonde vette hap. Zij vrezen voor het voortbestaan van hun koeien, en dus hun broodwinning, en willen koste wat kost het kweekvlees uit de school weren. De lokale pers gaat zich ermee bemoeien en zelfs de landelijke politiek meldt zich.

Locatie zal weer de aula van locatie Meerssen van het Stella Maris College zijn. Maar liefst acht keer kunnen ruim 400 mensen per keer van de voorstelling komen genieten. Onder leiding van regisseuse Gwen van Genderen wordt in de aula van Stella Maris College te Meerssen weer een voorstelling neergezet waar meer dan 3000 bezoekers van kunnen komen genieten.

Choreografe Sandra Fuchs is volop aan het repeteren met de dansploeg om alle dansen onder de knie te krijgen. Tekstschrijvers David Hazen en Niek Moust stomen de toneelspelers klaar om volledig in hun rol te kunnen kruipen. Roy Kostons studeert met leerlingen en vrijwilligers van de band de partijen in, om Jacqueline Nelissen en haar koor live te begeleiden bij de spetterende showkoor-nummers.

De kaartverkoop loopt ook dit jaar weer via www.stellamariscabaret.nl. Hier zijn ook de nieuwe voorwaarden te vinden met betrekking tot gereserveerde plaatsen, het vernieuwde Theatercafé, parkeerplekken en meer.

Lees vorig bericht

Multifunctioneel cultureel centrum in Agneskerk Bunde

Lees volgend bericht

IVN Ulestraten en IVN Meerssen organiseren een natuur en beleef cursus voorjaar 2019