BS De Lindegaerd opnieuw ‘excellente’ school

De onderwijsinspectie heeft aan basisschool De Lindegaerd opnieuw het predicaat ‘excellent’ mogen uitreiken. Samen met 4 andere Limburgse scholen mag de basisschool uit Rothem deze titel tot en met 2021 voeren. De Lindegaerd is al sinds 2012 in het bezit van de titel.

Kwaliteit
De titel wordt alleen gegeven aan scholen die een hoge kwaliteit bieden en zich daarnaast onderscheiden door een specifiek profiel. De Lindegaerd verzorgt goed en doordacht onderwijs en let vooral op de individuele mogelijkheden van zowel zwakke, als sterke en hoogbegaafde leerlingen.

Certificaat
BS De Lindegaerd ontving maandagochtend het certificaat, samen met 64 andere basisscholen uit het hele land. Ook 110 scholen in het voortgezet onderwijs en 17 scholen in het ontvingen het certificaat.

Lees vorig bericht

Vernielingen en diefstal Stella Maris College

Lees volgend bericht

BS de Lindegaerd voor de zesde keer excellente school