Oproep ziekenactie CV de Aanhawwersj

Beste Meerssenaren,

 

Zoals ieder jaar bezoekt het  nieuwe (nu nog net niet bekende) Prinsenpaar van de Aanhawwersj mensen die ziek zijn of wel  een steuntje in de rug kunnen gebruiken na een moeilijke periode . Dit doen wij in Meerssen maar ook buiten Meerssen in bijvoorbeeld verzorgingshuizen in Maastricht waar inwoners van Meerssen nu wonen of verzorgd worden. Net zoals ziekenhuizen waar iemand uit de gemeente Meerssen na een operatie of opname ligt. Voor de ziekenactie hebben wij de hulp nodig van de mensen die ons informatie kunnen geven over diegene die wij graag willen bezoeken. Omwille van de privacywetgeving mogen ons verzorgingshuizen of ziekenhuizen geen info meer geven. Begrijpelijk natuurlijk , maar wij horen spijtig genoeg soms achteraf dat het jammer was dat wij niet even op bezoek kwamen. Wij wisten dan niet dat de betreffende mensen in een verzorgings- of ziekenhuis verbleven of verblijven. Daarom vragen wij familie, kennissen, buren of vrienden ons te mailen om uw wens voor een ziekenbezoek kenbaar te maken. Om deze actie mogelijk te maken komen wij als Aanhawwersj en vrijwilligers collecteren voor de ziekenactie 2019 in de week van 11 t/m 15 februari. U kunt mailen naar: Jos Maenen: j.maenen@ziggo.nl of Bart Cortenraaad: bartcortenraad@gmail.com

 

Wij wensen u alvast en geweldige en gezonde Vastelaovend2019!

 

Ziekencommissie CV de Aanhawwersj Meersje

Lees vorig bericht

BS de Lindegaerd voor de zesde keer excellente school

Lees volgend bericht

Sneeuw in Meerssen